Kersttrui winnen of kopen, like facebook

Kersttrui winnen bij Hanova Textiles?

Like onze Facebook pagina en deel deze webshop met uw vrienden en breng hen op de hoogte van onze kersttruien en accessoires. 

Wij verloten een kersttrui onder de deelnemers.

Waarom een kersttrui kopen bij Hanova Textiles?

Omdat wij de leukste en grootste collectie kersttruien hebben en daarnaast ook nog andere kerst accessoires verkopen zoals kerstmutsen of leuke gadgets.

Bovendien hebben wij verschillende betaalopties via een beveiligde omgeving. Uw artikelen worden afgeleverd via DHL, Post NL of DPD. Shop veilig en vertrouwd bij Hanova Textiles.

En natuurlijk omdat u bij ons kans maakt op €100, shoptegoed en een kersttrui.  Like ons in ieder geval op Facebook, dat vinden wij al supertof.

Kersttrui en foute kersttrui, wat is het verschil?

Een kersttrui draagt u met kerst of tijdens de feestdagen en straalt een winterse of een kerstsfeer uit, maar is verder niet zozeer geinig of ludiek. Deze modieuze truien draagt u de gehele winter door.

Vaak heeft een gewone kersttrui ook een functioneel doel, namelijk u beschermen tegen de kou. Er zijn verschillende soorten kersttruien in verschillende stoffen. Een kerst sweater kan ook heel goed, zeker als u niet naar buiten hoeft.

De foute kersttrui daarentegen is volledig gemaakt om bij te dragen in de kerst feestvreugde en heeft vaak een ludiek karakter. Vooral op kerstfeestjes en kerstborrels met collega’s en kerstdiners met familie en vrienden wint het dragen van een foute kersttrui aan populariteit.

Bij Hanova Textiles kunt u voordelig een leuke, doch foute kersttrui aanschaffen.

U kunt uiteraard selecteren op een kersttrui voor heren, dames en kinderen.

Lees op de footer navigatie pagina van foute kerstruien het ontstaan hiervan.

Mijn (kerst) trui jeukt, wat kan ik hieraan doen?

Vaak draagt u een t-shirt of shirt onder uw kersttrui. In onze collectie leveren wij ook kerst t-shirts, die in onze eigen drukkerij kunnen worden bedrukt.

Truien die van wol zijn gemaakt kunnen soms jeuken. Kersttruien dus ook, Indien de trui kriebelt kunt u deze een nachtje in de vriezer leggen. Hierna heeft u geen last meer van de jeuk en voelt de trui comfortabel aan.

Wat zijn de maten van de kersttruien en is er verschil voor mannen en vrouwen?

Kijk altijd naar de maatinformatie bij het kopen van een kersttrui. Een kersttrui heeft als basis een normale pasvorm en is in verschillende maten leverbaar. Hou wel rekening met uw figuur.

Ons assortiment is onderverdeeld in kerstruien voor heren en voor dames, maar er zijn ook kersttruien leverbaar, die zowel door heren als dames gedragen kunnen worden. Deze staan in de categorie unisex. Dit is vooral leuk voor groepen.

Wij verkopen kersttruien van verschillende stoffen. Op onze pagina stoffen informatie vindt u een overzicht van verschillende stoffen met de voordelen en nadelen.

Vaak koopt men een kerstrui voor de sfeer en dit is zeker het geval bij de foute kersttruien.

Veel plezier met shoppen en het dragen van uw kersttrui tijdens de feestdagen.

Shop voordelig, vertrouwd en voordelig bij Hanova Textiles.

Het team van Hanova Textiles.