Foute Kerst Sweater Dames

Foute Kerst Sweater Dames

Foute kerstsweaters dames

Grootste en leukste collectie foute kerstsweaters voor dames.

Ook de foute kerstsweater voor dames heeft inmiddels zijn intrede gedaan tijdens de feestdagen. Deze foute kerstsweaters zijn volledig gemaakt om bij te dragen in de kerst feestvreugde en hebben een ludiek karakter.

Vooral op kerstfeestjes, kerstborrels en kerstdiners met familie en vrienden wint het dragen van een foute kerstsweater aan populariteit. 

Deze hype is komen overwaaien vanuit Amerika en Engeland. De foute kerstsweateris populair en wordt ieder jaar meer gedragen. 

In onze collectie foute kerstsweaters vindt u grappige prints en/of teksten, leuke afbeeldingen met de Kerstman of rendieren maar ook kersttruien met lichtjes of opgezette artikelen. De schuine grappen en suggesties lijken ook aan populariteit te winnen.

Er is vast wel een leuke foute kerstsweater voor u bij. Wij hebben een foute kersttrui voor dames in 2D en 3D uitvoering.

Vorig jaar was onze meest populaire foute kerstsweater voor dames die met de sneeuwpop met een peen als uitstekende neus en een shawl. Deze foute kersttrui voor dames is door een dames website verkozen als meest populaire foute kerstsweatervoor dames. De kersttrui is niet alleen beoordeeld op originaliteit maar ook op kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend foute kerstsweaters van een goede kwaliteit die niet na 1 x wassen hun vorm of kleur verliezen. Onze kerstsweaters gaan wel langer mee!

Ook wordt de concurentie van bedrijven die foute kerstsweaters aanbieden veel groter wat ook een effect heeft op de prijzen. De prijzen op onze webshop zijn goed in verhouding qua prijs en kwaliteit en mag u van onze foute kersttruien meer verwachten dan de truien bij vele grote discounters die vaak al na 1 x wassen slobberig worden. Onze kersttruien kunt u ook het jaar erna weer aan. Wij leveren graag leuke maar bovenal kwalitatieve foute kerstsweaters voor dames en heren.

Sommige kerstsweaters zijn unisex, hou hier rekning mee met bestellen. Twijfelt u als vrouw tussen een M en een L, neem dan eerder een M bij de Unisex kersttruien. Bij de specifieke kersttruien voor vrouwen kunet u de gewone maatvoering aanhouden. Dus maatje 38 is een M etc.

Wij zijn voornemens om ieder jaar onze collectie foute kerstsweaters voor dames verder uit te breiden.

Doet u mee met onze facebook acties? Maak kans op het winnen van een foute kersttrui voor dames naar keuze, zo lang de voorraad strekt. Like onze facebook pagina, plaats een ludieke foto of doe mee met 1 van onze actie en win een foute kersttrui voor dames.

Bovendien ontvangt u GRATIS KERSTMUTSEN bij bestellingen van 2 of meer kersttruien.

Alle bestellingen boven de € 35,-- leveren wij GRATIS thuis bij u af.

Hanova Textiles wenst u heel veel plezier bij het shoppen en tijdens de feestdagen.