Foute Kerst sweater

Foute Kerst sweater

Foute Kerstsweaters

Grootste en leukste collectie foute kerstsweaters voor dames en heren

De foute kerstsweater heeft inmiddels ook zijn intrede gedaan tijdens de feestdagen. Deze foute kerstsweaters zijn volledig gemaakt om bij te dragen in de kerst feestvreugde en hebben een ludiek karakter. Vooral op kerstfeestjes, kerstborrels en kerstdiners met familie en vrienden wint het dragen van een foute kerstsweater aan populariteit. Via de volgende link informatie over de geschiedenis van de foute kerstsweater.

Dat de foute kerstsweater populair is en ieder jaar meer en meer een hype wordt ziet u terug in onze collectie. Ook bekende Belgen en Nederlanders ziet u steeds vaker in een foute kerstsweater op televisie tijdens de feestdagen. Met name in Engeland en Amerika is het dragen van een foute kersttrui al veel meer ingeburgerd. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij dus gemeend een BE webshop te moeten openen. De sweaters worden na de bestelling binnen 2 dagen bij u thuis afgeleverd. Ruilen of retourneren is mogelijk. Wij hebben een webwinkelkeurmerk zoals u kunt zien.

In onze collectie foute kerstsweaters vindt u grappige prints en/of teksten, leuke afbeeldingen met de Kerstman of rendieren, maar ook kersttruien met lichtjes of opgezette artikelen. Er is vast wel een leuke foute kersttrui voor u bij.

Ook wordt de concurentie van bedrijven die foute kerstsweaters aanbieden veel groter wat ook een effect heeft op de prijzen. De prijzen op onze webshop zijn goed in verhouding qua prijs en kwaliteit en mag u van onze foute kerstsweaters meer verwachten dan de sweaters bij vele grote discounters die vaak al na 1 x wassen slobberig worden. Onze kersttruien kunt u ook het jaar erna weer aan. Wij leveren graag leuke maar bovenal kwalitatieve foute kerstsweaters voor dames en heren.

Sommige kerstsweaters zijn unisex, hou hier rekening mee met bestellen. Twijfelt u als vrouw tussen een M en een L, neem dan eerder een M bij de Unisex kerstsweater. Bij de specifieke kerstsweater voor vrouwen kunet u de gewone maatvoering aanhouden. Dus maatje 38 is een M etc.

Hanova Textiles wenst u heel veel plezier bij het shoppen en tijdens de feestdagen. 

Foute kerstsweater voor bedrijven. 

Hanova Textiles is leverancier van bedrijfskleding en werkkleding voor bedrijven en wij beheren een groot aantal webshops. 

Tijdens de kerstdagen kunnen wij uw personeel voorzien van speciaal bedrukte kerst sweaters of truien. Leuk voor bedrijven die ook in die periode veel in contact komen met mensen. U kunt hierbij denken aan koeriersbedrijven of horeca bedrijven. 

Zou zo’n kersttrui ook niet leuk zijn als relatiegeschenk of ludiek idee voor een kerstborrel met klanten of personeel?

Vorig jaar waren onze foute kerstsweaters voor dames en heren erg populair en zelf gekozen tot meest populaire foute kersttruien. De 3D foute kersttrui met sneeuwpop voor dames was erg populair en de 3D foute kersttrui voor heren met ballen was erg populair.

De kwaliteit van onze kersttruien zijn ook gewaardeerd! Onze foute kersttruien gaan lang mee!

Doet u mee met onze facebook acties? Maak kans op het winnen van een foute kersttrui voor dames naar keuze, zo lang de voorraad strekt. Like onze facebook pagina, plaats een ludieke foto of doe mee met 1 van onze actie en win een foute kersttrui voor dames of heren.

Bovendien ontvangt u GRATIS KERSTMUTSEN bij bestellingen van 2 of meer foute kersttruien.

Alle bestellingen boven de € 35,-- leveren wij GRATIS thuis bij u af.

Een foute kerst sweater voor dames, heren of kinderen bij Hanova Textiles, always fits.