Kerstmutsen

Kerstmutsen

Kerstmuts kopen?

Voor de consument en voor bedrijven.

Een kerstmuts is een leuke aanvulling op een (foute) kersttrui, die tijdens de feestdagen en met kerstmis kan worden gedragen. U kunt een kerstmuts bestellen bij de rest van uw bestellingen of apart. Houdt u hierbij dan wel rekening met onze verzendkosten. Onze verzendkosten zijn GRATIS bij bestellingen boven de Euro 35,00.

Een kerstmuts kunt u functioneel dragen tegen de weersinvloeden. Deze kerstmutsen hebben vaak een sfeer van winter, kerst of Noorse invloeden. Bij ons kunt u leuke en modieuze mutsen kopen tegen de kou en zelfs thermo mutsen.

Een echte kerstmuts kunt u vergelijken met een foute kersttrui. De functionaliteit van deze kerstmuts is vaker leuk en ludiek dan bescherming tegen de kouDe kerstmuts heeft een uitstraling van gezelligheid en hier valt er wat te lachen.

Kerstmuts voor bedrijven.

Hanova Textiles is leverancier van bedrijfskleding en werkkleding voor bedrijven en wij beheren een groot aantal webshops.

Tijdens de kerstdagen kunnen wij uw personeel voorzien van een kerstmuts eventueel met een (ludieke) bedrukking met een hint’ naar uw bedrijf, evenement of vereniging.

Een leuke kerstmuts is ook leuk voor u als koeriers- of horeca bedrijf en als u ook in de kerstperiode veel in contact komt met mensen.

Een kerstmuts is ook leuk als relatiegeschenk of ludiek idee voor een kerstborrel met klanten of personeel.

Een kerstmuts voor iedereen bij Hanova Textilesalways fits.